112Vandaag

Uitgelicht

Man (73) vlucht in Bentley van Ali B.

Vinkeveen – Een grote politiemacht is zaterdagmiddag in Vinkeveen opzoek geweest naar een 73-jarige man. Hij heeft recent met een vuurwapen gedreigd en zou vandaag zijn gezien bij recreatiepark Buitenborgh aan de Vinkenkade. Volgens een getuige vluchtte hij weg in een Bentley Bentayga. Deze is langs de Vinkenkade teruggevonden, bevestigd een politiewoordvoerder. De Bentley zou op naam staan van de rapper Ali B meldt 0297.nl.

Agenten hebben de omgeving afgezet en iedereen die het park verliet werd gecontroleerd. Niet veel later heeft het arrestatieteam een inval gedaan in één van de recreatiewoningen. Daar is de verdachte niet aangetroffen.

Zaterdagavond heeft een woordvoerder van Ali B bevestigt aan Shownieuws dat het om de auto van de rapper gaat. De woordvoerder van Ali wil verder niet op de zaak ingaan.

To Top