112Vandaag

Noord-Brabant

VIDEO: Grote brand op industrieterrein in Tilburg

Tilburg – Op dit moment woedt er een grote brand in het pand van  op industrieterrein Kraaiven.

De brand in een gebouw aan de De Kroonstraat werd rond 03:15 uur gemeld bij de meldkamer. De brandweer schaalde al snel op omdat de brand uitslaand was. Er staan meerdere panden in brand, onder meer het pand van Vollenhoven Olie. Omstanders melden dat er continue kleine explosies zijn in het pand.

De veiligheidsregio heeft een NL-Alert uitgestuurd om bij rookoverlast ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te zetten.

Op dit moment zijn er meer dan 8 blusvoertuigen en veel ondersteunende diensten ter plaatse voor de bestrijding van de brand. Ook de luchtmacht is ter plaatse met een crashtender om assistentie te bieden. De politie heeft de omgeving afgezet.

To Top