112Vandaag

Noord-Brabant

Twee auto’s in vlammen op in Rosmalen

Rosmalen
Foto: Bart Meesters

Rosmalen – In de wijk de Groote Wielen in Rosmalen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag nacht twee geparkeerde auto’s in vlammen op gegaan. De auto’s stonden geparkeerd aan het Melodiehof. De melding van de brand kwam rond de klok van vijf over twee in de nacht binnen bij de brandweer.

Bij aankomst stonden de twee geparkeerde auto’s volledig in brand. Ondanks de snelle inzet van de Rosmalense brandweer kon niet voorkomen worden dat de auto’s door de brand verloren gingen. Politie en brandweer gaan er van uit dat de brand is aangestoken, en lijkt aan de achterzijde van een van de twee voertuigen begonnen te zijn.

De politie heeft de brand in onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de twee uitgebrande voertuigen afgevoerd.

Rosmalen

Foto: Bart Meesters

Rosmalen

Foto: Bart Meesters

To Top