Politie houdt drugsdealer in auto aan - 112Vandaag

112Vandaag

Zeeland

Politie houdt drugsdealer in auto aan

aanhouding

Hulst – Dinsdagavond laat is op een parkeerplaats aan de Kreekzoom een man aangehouden met drugs en een boksbeugel.

De laatste tijd kreeg de politie meldingen van overlast door jeugd en het dealen van drugs in de buurt van de Kreekzoom. Agenten hielden daarom rond 23.30 uur toezicht op een parkeerplaats en zagen een auto met twee inzittenden staan. De agenten herkenden een van de mannen, zij hadden eerder gehoord dat hij drugs zou dealen. Toen ze bij de auto kwamen, roken ze een sterke hennep geur.

Inzittenden
In de auto werden hierna 65 pillen, vermoedelijk XTC en 65 gram hennep aangetroffen. Ook troffen de agenten een boksbeugel aan. Ook werden enkele honderden euro’s in beslag genomen. Een van de inzittenden, een man (21) uit Hulst werd aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht en zit nog vast.

To Top