Twee doden en meerdere gewonden bij ongeval op A73 - 112Vandaag

112Vandaag

Limburg

Twee doden en meerdere gewonden bij ongeval op A73

vkoa73

Belfeld – Bij een ongeval op de A73 ter hoogte van Belfeld zijn vrijdagochtend twee personen om het leven gekomen. Drie mensen raakten gewond.

De dodelijke slachtoffers zijn de bestuurder en één van de passagiers van het busje met Frans kenteken. Over hun identiteit is nog niets bekend. De drie andere inzittenden liepen verwondingen op. Eén van hen is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis meldt de politie

Het ongeluk gebeurde rond 08:00 uur op de rijbaan in noordelijke richting. Het busje is aan de andere kant van de vangrail terechtgekomen en botste daar tegen een paal. Hoe dat kon gebeuren is niet bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

To Top