Politie onderzoekt ramkraak bij juwelier - 112Vandaag

112Vandaag

Zuid-Holland

Politie onderzoekt ramkraak bij juwelier

juwelier

Den Haag – De recherche van het politiedistrict Den Haag-Zuid doet onderzoek naar een ramkraak bij juwelier Zümrüt aan de Dierenselaan gisterennacht.

Omstreeks 03.30 uur ging het inbraakalarm af bij de winkel waarna de politie werd geïnformeerd. Kort daarna werd gemeld dat het een ramkraak betrof waarbij een auto tegen de pui van de juwelier was gereden. Binnen werden vernielingen gepleegd aan de glazen vitrines waarna er sieraden werden weggenomen. Volgens getuigen zijn na de kraak twee verdachten weggereden op motorscooters in de richting van de Harderwijkstraat. De bestuurders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg geen helm. De auto waarmee de ramkraak werd gepleegd blijkt van diefstal afkomstig te zijn.

Forensische Opsporing heeft ter plaatse sporenonderzoek en de auto is in beslaggenomen voor nader onderzoek. De recherche verzoekt getuigen zich te melden bij politie Zuiderpark via 0900 – 8844.

To Top