Politie houdt verdachte aan voor poging overval - 112Vandaag

112Vandaag

Zeeland

Politie houdt verdachte aan voor poging overval

Cellencomplex politiebureau

Zierikzee – Dinsdagochtend vroeg is een verdachte in zijn woning aangehouden door de politie.

De man wordt ervan verdacht op 31 augustus jl. betrokken te zijn geweest bij de poging overval op een woning aan de Anna van Saksenlaan in Zierikzee. De politie is de verdachte op het spoor gekomen na onderzoek door de recherche. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Door agenten is huiszoeking gedaan bij de aangehouden verdachte. Er werden enkele goederen in beslag genomen die mogelijk relevant kunnen zijn voor het onderzoek. Over die goederen doet de politie geen verdere mededelingen omdat het onderzoek nog in volle gang is.

De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij zal worden gehoord door rechercheurs.

To Top