Woonwagen uitgebrand in Halsteren - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Woonwagen uitgebrand in Halsteren

brandhals
Foto: Politie

Halsteren – Zaterdag op zondagnacht is aan de Eikenlaan een woonwagen uitgebrand. Er is vermoedelijk sprake van brandstichting. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Omstreeks 06.00 uur kwam er een melding van een uitslaande brand in een woonwagen aan de Eikenlaan binnen. De brandweer was snel ter plaatse en startte direct met blussen. Er bleek momenteel niemand te wonen. De bewoners daarvan verblijven vanwege een verbouwing tijdelijk in een caravan achter hun woonwagen.

Zij waren wakker geworden van getik. Zij dachten aanvankelijk dat het regende maar het bleek de brand te zijn. Later hoorden zij nog enkele luide knallen. De brandweer heeft de brand geblust. De politie houdt rekening met brandstichting en stelt een nader onderzoek in.

To Top