Man met vuurwapen aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Zuid-Holland

Man met vuurwapen aangehouden

arrestatie

Den Haag – Een beveiliger alarmeerde zondag 8 september rond 1:15 uur de politie omdat hij iemand op het Plein had aangehouden met een wapen. Agenten namen kort daarna de aanhouding over en hebben de 22-jarige verdachte uit Leiden meegenomen naar het politiebureau. Hij bleek een vuurwapen bij zich te dragen.

De beveiliger van een horecagelegenheid vertelde agenten dat hij een man vast had die vermoedelijk een vuurwapen in zijn broeksband droeg. Bij zijn aanhouding vonden agenten het wapen. Een wapenexpert deed er op het Plein onderzoek naar en het bleek inderdaad te gaan om een vuurwapen. Het wapen is veiliggesteld en in beslag genomen.

De 22-jarige man zit vast en wordt gehoord voor het wapenbezit.

To Top