Drie doden bij gezinsdrama Dordrecht, schutter zou politieagent zijn - 112Vandaag

112Vandaag

Uitgelicht

Drie doden bij gezinsdrama Dordrecht, schutter zou politieagent zijn

Dordrecht
Foto: Twitter/Alexander Jansen

Dordrecht – Bij een schietpartij in Dordrecht maandagavond is sprake van een gezinsdrama waarbij drie personen om het leven zijn gekomen. De schutter zou een politieman zijn die ook zichzelf van het leven heeft beroofd meldt De Telegraaf. Een vierde gezinslid raakte zwaargewond.

Het incident speelde zich af rond 18:30 uur in een woning aan de Heimerstein. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse.

Burgemeester Wouter Kolff spreekt van ’een zeer heftig incident’. Hij tweet: ’Eerder vanavond heeft zich een zeer heftig schietincident voorgedaan in Dordrecht. Ik ben zeer geraakt en leef enorm mee met alle betrokkenen. Later vanavond zal ik naar de Heimerstein gaan’. De politie onderzoekt de schietpartij.

To Top