112Vandaag

Uitgelicht

Vrouw ernstig gewond na ongeval, fietser gaat er van door

Mobiel Medisch Team

Westkapelle – Een 38-jarige vrouw is zondagmiddag 25 augustus gewond geraakt nadat zij frontaal op een tegemoetkomende fietser botste. De vrouw is naar een ziekenhuis gebracht. De andere fietser is doorgereden. De politie verzoekt hem of haar om contact op te nemen met de politie.

De vrouw (woonplaats onbekend) fietste rond 13.25 uur in gezelschap van twee andere personen op het fietspad achter de Joosesweg toen zij frontaal op een tegemoetkomende fietser reed. De vrouw viel en raakte gewond. Drie strandwachten zijn te hulp geschoten. Twee van hen hebben hulp verleend aan het slachtoffer en een derde strandwacht is het drukke fietsverkeer gaan omleiden. Een traumahelikopter met een medisch team is ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis.

Contact
De andere betrokken fietser is verder gereden. De politie wil graag met hem of haar in contact komen over de toedracht van het fietsongeval. Deze persoon kan zich op een politiebureau melden of telefonisch contact opnemen via 0900-8844.

To Top