112Vandaag

Noord-Brabant

Gewonde en veel schade bij ongeval na vechtpartij in Den Bosch

db
Foto: Iwan van Dun/Reality Photo

Den Bosch – Bij een ongeval maandagmiddag is de bestuurder van een auto gewond geraakt. De ravage is groot.

Het ongeval gebeurde rond 15:30 uur op de Boschmeersingel. Door een nog onbekende oorzaak ramde de bestuurder het straatmeubilair en meerdere geparkeerde auto’s. De auto kwam op zijn kop op straat terecht. Waarschijnlijk is er een vechtpartij aan voorafgegaan. Hiervoor is een andere man aangehouden meldt de politie.

De bestuurder is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder zal na het ziekenhuis bezoek onder meer worden aangehouden voor het verlaten van het plaats ongeval. De politie doet onderzoek.

Foto: Iwan van Dun/Reality Photo

To Top