Ongeval Zaltbommel op webcam vastgelegd - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Ongeval Zaltbommel op webcam vastgelegd

Zaltbommel – Bij een ongeval in Zaltbommel tussen twee voertuig is zaterdagavond rond de klok van kwart voor elf zeker een persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond plaats op de kruising van de Steenweg en de van Heemstraweg ter hoogte van het Esso tankstation in Zaltbommel. Een van de twee voertuig is door het rode verkeerslicht gereden, waarna de voertuigen met elkaar in botsing kwamen.

Na het ongeval kwam een van de twee voertuigen op zijn kant terecht. De bestuurder van dit voertuig werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zo ver bekend bleven de overige betrokken ongedeerd bij het ongeval. Na het ongeval spoedde politie, ambulance en de brandweer zich naar de locatie van het ongeval. Na het ongeval was de kruising gedeeltelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen afgevoerd.

Het ongeval werd vastgelegd op een verkeerswebcam van de provincie Gelderland.

Foto: Bart Meesters

Foto: Bart Meesters

Foto: Bart Meesters

Foto: Bart Meesters

To Top