Man in rolstoel aangereden in Den Bosch, automobilist rijdt door - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Man in rolstoel aangereden in Den Bosch, automobilist rijdt door

Foto: Bart Meesters

Den Bosch – Een 48-jarige man in een elektrische rolstoel is dinsdagmiddag rond 16:00 uur ter hoogte van de kruising van de Simon Stevinweg en Dertien Loten in Den Bosch aangereden door een auto.

De automobilist reed na het ongeval door. De politie is op zoek naar de doorrijder. De man met de rolstoel viel door de aanrijding omver, waarbij het slachtoffer uit zijn rolstoel raakte. Hij bleek licht gewond te zijn. De man werd ter plekke nagekeken door een ambulancemedewerker, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis.

De auto reed na het ongeval door in de richting van het centrum van Den Bosch. Door de aanrijding bleven op de plaats van het ongeval auto-onderdelen achter op straat, afkomstig van de rechter achterkant van de auto. Het zou gaan om een Renault Captur.

Heeft u tips? meldt deze dan bij de politie.

Foto: Bart Meesters

Foto: Bart Meesters

To Top