Een van de overvallers McDonald's Arnhem aangehouden - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Een van de overvallers McDonald’s Arnhem aangehouden

geboeid

Arnhem – Gisteren ochtend heeft de recherche een 15-jarige jongen uit Arnhem aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de overval op de McDonald’s aan de Batavierenweg. In de nacht van 2 op 3 juli werd het restaurant overvallen door twee personen.

Welke rol de aangehouden verdachte heeft gespeeld bij de overval, wordt op dit moment onderzocht. Dat gebeurt onder meer door de verdachte te horen. Het rechercheteam is nog op zoek naar de andere overvaller.

Signalement gezochte overvaller
Van de andere overvaller is slechts een summier signalement bekend. We zoeken een jongeman, met een een licht getinte huidskleur die waarschijnlijk ongeveer even oud is als de aangehouden verdachte. Hij was ongeveer 1.70 meter lang, had een slank postuur en droeg donkere kleding.

Kun jij het team helpen?
Heb je meer informatie over de overval of de overvallers? Weet je wie we zoeken? Neem contact op met de politie in Arnhem via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

To Top