Dode en 6 gewonden door aanrijding met twee auto's - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Dode en 6 gewonden door aanrijding met twee auto’s

Traumahelikopter

Achtmaal – Bij een aanrijding op de Achtmaalseweg in Achtmaal is zaterdagavond een persoon om het leven gekomen. Twee anderen raakten zwaargewond en zijn in kritieke toestand. Nog eens vier anderen kwamen er met lichtere verwondingen vanaf. In totaal zijn zes mensen naar het ziekenhuis gebracht.

Twee auto’s botsten rond 22:15 uur frontaal tegen elkaar, vlakbij de kruising met de Blokenstraat. In een BMW die uit de richting van Achtmaal kwam zaten twee mensen, in de ander auto een Kia zaten er vijf personen. Er landden twee traumahelikopters en er kwamen zes ambulances voor de slachtoffers. Eén van de gewonden is door de brandweer uit de auto geknipt. Anderen werden op straat behandeld.

De weg ligt bezaaid met brokstukken. Tot op tientallen meters liggen stukken van de auto’s. De Kia kwam tussen een paar bomen terecht. De BMW kwam tot stilstand in de berm en op het naastliggende fietspad.

De politie doet onderzoek hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

To Top