Harddrugs gevonden in auto - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Harddrugs gevonden in auto

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Waarde – Tijdens een voertuigcontrole op de A58 ter hoogte van Waarde hebben agenten woensdagavond twee mannen van 21 en 22 jaar uit Lelystad aangehouden. De mannen hadden drugs bij zich in hun auto.

Agenten van de Landelijke Eenheid gaven omstreeks 21.00 uur een voertuig rijdend op de A58 een stopteken om deze te controleren. Tijdens de controle roken zij een sterke henneplucht. Agenten zagen van buitenaf ook XTC-pillen in een gripzakje zitten. Op basis daarvan besloten de agenten om de auto te doorzoeken.

In de auto vonden zij verder ook nog gripzakjes en ponypacks met daarin vermoedelijk cocaïne. Ook is er 110 gram hennep aangetroffen in de auto. Alle goederen zijn in beslag genomen. Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn aangehouden en zitten vast voor verder onderzoek.

To Top