Lachgas gebruiker maakt het te bont - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Lachgas gebruiker maakt het te bont

Heesch – Dinsdagochtend werden agenten rond 07:30 naar ’t Dorp in Heesch gestuurd. Daar zat een persoon in een auto met draaiende motor. Opzich is dat nog niet zo raar, maar de melder zag dat deze persoon al zeker een uur lachgas ballonnen aan het inhaleren was.

Bij het aantreffen van de auto zagen zij dat de inzittende totaal knock-out in de auto lag met een ballon nog in de mond. Ook werd gebruik van andere harddrugs aangetoond middels de speekseltest.

Gezien bovenstaande werd een rijverbod opgelegd en zal een melding naar het CBR gemaakt worden om de rijgeschiktheid te controleren.

Helaas zien wij als politie steeds meer jeugd lachgas gebruiken. Lachgas gebruiken is niet verboden volgens de wet, maar is wel schadelijk voor je hersenen. Het heeft effect op je gedrag en rijvaardigheid. Gebruik daarom geen lachgas als je deelneemt aan het verkeer!!

To Top