Auto in vlammen op in Den Bosch - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Auto in vlammen op in Den Bosch

Den Bosch – Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in vlammen op gegaan aan de Parallelweg in Den Bosch. Rond twaalf uur in de nacht kwam de melding van de brand binnen bij de brandweer. In eerste instantie kwam de melding binnen van een autobrand, maar al snel was duidelijk dat het om een auto ging die in brand stond.

Bij aankomst van de brandweer stond het voertuig geheel in lichter laaien. De auto stond geparkeerd op een grote parkeerplaats aan de Parallelweg. De brandweer wist de brand snel te blussen, maar des ondanks ging het voertuig geheel verloren.

Er word rekening gehouden dat het voertuig in brand is gestoken. De politie heeft de zaak in onderzoek en heeft ter plaatse de gegevens van omstanders genoteerd. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

Foto: Bart Meesters

To Top