Verdachte aangehouden dankzij alerte getuige - 112Vandaag

112Vandaag

Overijssel

Verdachte aangehouden dankzij alerte getuige

winkeldief aangehouden

Deventer – Zondagmiddag heeft de politie dankzij een alerte getuige een verdachte voor een steekincident aan kunnen houden. Daarbij is een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats lichtgewond geraakt.

De politie kreeg rond 12:30 uur een melding van een steekincident aan de Vonderstraat. De verdachte was er vandoor gegaan. Het was dankzij een tip van een getuige die verdacht gedrag meldde dat de politie hem op het spoor kwam. Een 50-jarige man uit Deventer is aangehouden.

Opsporing
Er is met meerdere disciplines van de politie samengewerkt om de verdachte op te sporen. Zo is een speurhondengeleider ingezet en is een drone gebruikt om onder andere beeld te krijgen van de omgeving. Ook heeft Forensische Opsporing onderzoek gedaan.

De precieze toedracht van het incident wordt nu onderzocht.

To Top