Politie zoekt getuigen van woningoverval Deventer - 112Vandaag

112Vandaag

Overijssel

Politie zoekt getuigen van woningoverval Deventer

Onderzoek

Deventer – Op zaterdagavond 6 juli vond er om ongeveer 23:10 een woningoverval plaats aan de Johannes van Vlotenlaan.

Rond dat tijdstip wordt er aangeklopt bij de woning van een vrouw. Als zij de deur open doet, komen er vier personen de woning binnen en houden de vrouw in bedwang. Toen de vrouw begon te schreeuwen en een medebewoner haar te hulp kwam, gingen de overvallers er vandoor over de Albert Cuypstraat. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Politie zoekt getuigen
Heeft u iets bijzonders gezien tussen 23:00 en 23:30 in de omgeving van de Johannes van Vlotenlaan. Of beschikt u over informatie die de politie kan helpen bij het oplossing van deze zaak? Neemt u dan contact op met de politie door het invullen van het meldformulier onderaan deze pagina of bel met 0900-8844. U kunt ook anoniem een melding doorgeven via Bel M 0800-7000.

To Top