112Vandaag

Limburg

Verdachte opgepakt voor wapen- en drugsbezit

Bergen – De politie heeft gisteren een bewoner van een woning aan de Van Baerlestraat in Bergen aangehouden voor het bezit van verdovende middelen en vuurwapens. De arrestatie volgt op een eerdere aanhouding in het onderzoek; die vond plaats op 18 juni toen de politie het pand intrad en op de verboden waren stuitte.

De bewoner werd gisteren door de Nijmeegse politie aangehouden omdat hij zich op dat moment in die stad ophield. In zijn woning werden op 18 juni een hennepkwekerij, een forse partij harddrugs en vuurwapens aangetroffen. Een andere bewoner werd toen al aangehouden en zit sindsdien vast.

De gisteren aangehouden bewoner is de hoofdverdachte in het onderzoek. Hij wordt vandaag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

To Top