112Vandaag

Provincies

Motorrijder crasht na achtervolging

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Muiderberg – Op zondagavond 23 juni crashte een motorrijder na een achtervolging. De politie zoekt getuigen.

Toen een motorrijder van agenten een stopteken kreeg, ging hij er met hoge snelheid vandoor. Agenten zetten de achtervolging in. Rond 20:00 uur vluchtte de motorrijder over de A1 vanuit Amsterdam richting de A6. Daar nam hij de afrit Muiderberg , is daar uit de bocht gevlogen en in de greppel terecht gekomen. De verdachte is hierbij gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht.

Het tactisch verkeersteam doet onderzoek naar de toedracht.

Uw tip!
De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval. Heeft u de motorrijder vanaf de A1 in de richting van de A6 zien rijden of heeft u andere tips die kunnen ons kunnen helpen bij het oplossen van het onderzoek? Of weet u misschien wat voorafgaand aan dit incident is gebeurd? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Wilt u liever anoniem melden? Bel dan 0800-7000, of www.meldmisdaadanoniem.nl.

To Top