112Vandaag

Overijssel

Twee verdachten aangehouden voor steekincident

politiewagen met ambulance

Almelo – De politie heeft donderdag 20 juni rond 22:45 uur twee verdachten aangehouden in verband met een steekincident. Daarbij zijn twee personen lichtgewond geraakt.

De politie kreeg donderdagavond een melding van een vechtpartij op straat aan de Anemoonstraat. Ter plaatse bleek dat er gestoken was met een mes. Een 34-jarige man uit Cuijk is aangehouden. Daarnaast is een minderjarige jongen uit Almelo aangehouden. Uit onderzoek moet nog blijken wie wat heeft gedaan.

Getuigenoproep
Ook de aanleiding voor dit incident wordt nu onderzocht. De politie kan uw hulp daarbij goed gebruiken en zoekt getuigen van dit incident. Heeft u rond dit tijdstip iets gezien? Of heeft u (camera)beelden? Dan kunt u dat melden door te bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

To Top