112Vandaag

Noord-Brabant

Man zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

ambulance en politie

Bergen op Zoom – Een man (28) uit Bergen op Zoom is afgelopen nacht, dinsdag 18 juni, op de Antwerpsestraatweg zwaar mishandeld door meerdere personen. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De mishandeling vond rond middernacht, vermoedelijk tussen 23.30 uur en 00.00 uur plaatst Het slachtoffer werd in de omgeving van café Pure aan de Antwerpsestraatweg en de Langstraat door een vijftal personen belaagd. Zij hebben de Bergenaar geslagen en geschopt. Hij liep hierbij letsel op aan zijn kaak en gezicht.

Het slachtoffer wist zich te bevrijden en is gevlucht . Hij heeft de politie gewaarschuwd. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.

To Top