112Vandaag

Noord-Brabant

Gestolen fiets via verkoopsite teruggevonden

Politie inspecteert na inbraken

Breda – Een oplettende man heeft zondag 16 juni 2019 via een verkoopsite zijn eigen fiets weer teruggevonden. Een 15-jarige verdachte is aangehouden en de fiets is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

De fiets was op 7 juni gestolen. Na wat speurwerk op internet kwam de man zijn eigen fiets weer tegen en is er in overleg met de politie een afspraak gemaakt om de fiets terug te krijgen. Samen zijn zij naar de aanbieder van de fiets gegaan in de wijk Overakker in Breda.

Afspraak
De eigenaar van de fiets heeft een afspraak gemaakt bij de aanbieder thuis, waarbij de politie op afstand meekeek. Nadat duidelijk was dat het de juiste fiets was, is de jongen aangehouden. De jongen gaf aan de fiets te hebben gehad van iemand en deze voor hem willen verkopen. Er is afstand gedaan van de fiets en teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

To Top