112Vandaag

Noord-Brabant

Dief steelt geld uit slaapzakken van slapende Campinggasten

Politie met blauw onderweg

Castelre – De organisatie van een motorevenement in Castelré meldde zaterdagmiddag bij de politie dat verschillende bezoekers gedurende de nacht waren bestolen van hun geld. Dat gebeurde terwijl zij op de Camping van het evenement lagen te slapen.

De Harley Davidson Club Breda houdt dit weekend een evenement aan de Schootsenbroek in Castelré. Omdat veel bezoekers uit het buitenland komen is er ook een camping ingericht. Op zaterdagochtend ontdekten verschillende campinggasten dat hun portemonnee leeggestolen was.

Opvallend genoeg hadden alle slachtoffers hun portemonnee tijdens het slapen in hun slaapzak bij zich gedragen. De politie onderzoek daarom of de benadeelden mogelijk gedrogeerd zijn geweest. Het exacte schadebedrag is niet bekend. Getuigen die mogelijk verdachten personen of voertuigen in de buurt van het evenement hebben gezien worden gevraagd dat te melden via 0900-8844.

To Top