112Vandaag

Noord-Brabant

Politie doet onderzoek naar mishandeling en lossen schoten Tilburg

afzetting pd

Tilburg – De recherche doet onderzoek naar de mishandeling van een 16-jarige Tilburger. Die zou maandagmiddag 10 juni rond 16.00 uur op de Statenlaan/ bij het Westerpark door een groep jonge mannen in elkaar geslagen zijn.

In de melding werd ook gesproken over het lossen van schoten in de lucht. Daarom gingen er direct verschillende eenheden van de politie naar het incident toe. Daar aangekomen troffen ze het slachtoffer aan. De jongen was gewond en moest zich door ambulancepersoneel laten behandelen.

Getuigen
Na het incident werd er direct een onderzoek ingesteld. De politie zoekt getuigen van het incident. Mocht u iets gezien hebben, bel dan met 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

To Top