112Vandaag

Provincies

Grote groep wielrenners vernielen auto

Ter Aar – Afgelopen zondagf rond 14:20 uur reed een mevrouw in haar felgroene Ford Ka over de Westkanaalweg in Ter Aar. Zij reed vanaf de Zegerbaan in de richting van Ter Aar. Voor haar reed een grote groep van ongeveer 20 a 30 wielrenners die de gehele breedte van de weg gebruikten. Aangezien mevrouw er toch langs wilde toeterde ze een keer.

De wielrenners reageerden hierop met middelvingers en een hoop gevloek. Tot grote verbazing van mevrouw gingen drie van de wielrenners wat langzamer rijden waarna ze tegen de auto van mevrouw begonnen te schoppen. Ook werd de ruitenwisser van haar auto getrokken. Hierna is de groep gewoon verder gereden en heeft mevrouw heel geschrokken de politie gebeld.

Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident. Achter de vrouw heeft een auto gereden waarvan de bestuurder het waarschijnlijk allemaal heeft zien gebeuren. We komen graag met die bestuurder/ bestuurster in contact.

Bent u één van de wielrenners of weet u wie deze groep is geweest, dan horen wij dat ook heel graag! U kunt ons bereiken door een privébericht te sturen of te bellen met het landelijke politienummer 0900-8844.

To Top