112Vandaag

België

Vader (37) brengt twee jonge kinderen om het leven en pleegt zelfmoord in Knokke

Belgische politiebus met spoed

Knokke – In het Belgische Knokke heeft de lokale politie deze ochtend de lichamen van twee jonge kinderen aangetroffen in een geparkeerde wagen. Volgens de eerste vaststellingen werden ze om het leven gebracht door hun vader (37), die nadien van een kraan sprong.

De lokale politie van Damme/Knokke-Heist werd vanochtend opgeroepen voor een zelfdoding langs de Kalvekeetdijk in Knokke. In het voertuig van de man, dat enkele straten verderop stond geparkeerd in de Patrijzenstraat, ontdekten de speurders de levenloze lichamen van twee jonge kinderen.

Het parket van Brugge heeft een onderzoeksrechter gevorderd, waarbij in de huidige omstandigheden wordt uitgegaan van de thesis dat de man zijn twee jonge kinderen om het leven heeft gebracht, en vervolgens zelfmoord heeft gepleegd. In het belang van het onderzoek wordt de communicatie hiertoe beperkt.

To Top