Mannen aangehouden met valse kentekenplaten - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Mannen aangehouden met valse kentekenplaten

Stop politie

Tilburg – Agenten controleerden op woensdag 15 mei om 02.30 uur op de Burgemeester Letschertweg een auto met daarin twee mannen van 23 en 28 jaar uit Zoetermeer. Zij bleken in de auto inbrekersgereedschap en valse kentekenplaten te vervoeren.

Agenten reden ’s nachts over de eerdergenoemde weg en controleerden hier een auto met daarin twee inzittenden. In het voertuig troffen zij inbrekersgereedschap, zoals schroevendraaiers, aan. Ook vonden zij twee kentekenplaten.

De kentekenplaten bleken na onderzoek vals te zijn. Zowel het inbrekersgereedschap als de valse kentekenplaten zijn in beslag genomen. De verdachten zijn aangehouden en meegenomen naar het bureau voor verhoor. Zij zitten vast voor verder onderzoek.

To Top