Brandstichting Gemeentehuis Woudenberg: recherche zoekt getuigen - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Brandstichting Gemeentehuis Woudenberg: recherche zoekt getuigen

voorkant brandweerwagen

Woudenberg – In het gemeentehuis van Woudenberg woedde vrijdagavond rond 23.30 uur een kleine brand. Deze was snel onder controle. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

In de avond van 10 mei kreeg de brandweer melding van een brand in het gemeentehuis van Woudenberg. De brand woedde aan de zijde van het Beaufortpark op de begane grond van het pand. De brand was snel onder controle. De politie is gestart met een onderzoek.

Op dit moment gaat de politie uit van brandstichting. Omstanders hoorden glasgerinkel en zagen vlak daarna een scooter wegrijden vanaf het gemeentehuis in de richting van De Schans.

Uw tip!
De recherche is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Ook zijn we benieuwd of er mensen zijn die de scooter met daarop de mogelijke dader(s) tijdens de vlucht hebben gezien.

Heeft u informatie of denkt u informatie te hebben die de recherche kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2019/mei/11/03-brandstichting-gemeentehuis-woudenberg-recherche-zoekt-getuigen.html

To Top