Verdachte aangehouden voor steekincident Apeldoorn - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Verdachte aangehouden voor steekincident Apeldoorn

politie en ambulance

Rotterdam/Apeldoorn – Zaterdag 4 mei heeft de politie een verdachte aangehouden in Rotterdam. De 32–jarige man uit Zwolle wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat in Apeldoorn plaatsvond.

Oorspronkelijk bericht
Zaterdagochtend even na vieren is er een steekincident geweest tussen de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn. Het slachtoffer is een 27-jarige man uit Apeldoorn. Vanuit zijn woning zag hij dat iemand probeerde in te breken in de auto van zijn vriendin. Hij is achter de man aan gerend die hem 50 meter verderop heeft gestoken. Het slachtoffer is ernstig gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Kunt u ons helpen?
Heeft u vannacht iets opvallends gezien in de buurt van de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn? Of heeft u camerabeelden die ons kunnen helpen? Laat het ons dan weten via het tipformulier – ook voor het uploaden van (camera)beelden – of bel 0900-8844. U kunt ook anoniem bellen via 0800-7000.

To Top