Opgefokte overvaller bij supermarkt in Heksenwiel - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Opgefokte overvaller bij supermarkt in Heksenwiel

Breda – De dader viel erg op doordat hij geen moment stilstond, heel kwaad overkwam en voortdurend bleef schelden. Op 11 november 2018 joeg hij medewerkers en klanten de stuipen op het lijf.

Rond 19.45 uur stormde de jong ogende overvaller binnen bij de Albert Heijn in winkelcentrum Heksenwiel. Wijdbeens en gewapend met een mes ging hij rechtstreeks op de servicebalie af, waar hij op luide toon de medewerkers bedreigde.

Hij zette zijn eis om geld kracht bij door met het grote mes op de balie te slaan en door almaar te schelden met het woord ‘kanker’.

Kassa-inhoud
De medewerkers wisten kalm te blijven, waardoor de overval vrij kort duurde. Ze gaven de inhoud van één kassa af en maakten de dader wijs dat er in de andere kassa’s geen geld zat. De agressieve overvaller stopte de buit in zijn Nike-sporttas en beende naar buiten.

Kenmerken overvaller
Wat opvalt aan de dader is dat hij heel veel bewoog, bijna alsof hij zijn eigen ledematen niet onder controle had. Hij liep wijdbeens, met zijn linker onderbeen wat naar binnen knikkend.

Mogelijk herkent iemand hem aan zijn manier van bewegen. Maar ook het opgefokte gedrag en het voortdurende schelden kan iemand wellicht aan een verdachte linken.

De overvaller kwam jong over, is niet al te groot van stuk en heeft volle, donkere wenkbrauwen. Tijdens de overval had hij een jack met camouflageprint aan, vermoedelijk van het merk Philipp Plein, met daar overheen een zwarte bodywarmer.

To Top