Vier doden bij ongeval op de A12 - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Vier doden bij ongeval op de A12

Ambulance

Den Haag – Op de A12 heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een ernstig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak reed een personenauto over de rijbaan tegen de vangrail aan, waarna deze achter de vangrail op de zijkant terecht kwam. Getuigen hebben 112 gebeld waarna hulpdiensten massaal ter plaatse kwamen.

Op beelden is te zien dat de wagen total loss tussen de vangrail en de geluidswal ligt. De snelweg is in ieder geval de komende uren in de buurt van het Prins Clausplein in beide richtingen afgesloten.

De auto reed in de richting van Den Haag. Het is niet duidelijk of er meer voertuigen betrokken waren bij het ongeluk. Ook over de oorzaak van het ongeluk of de identiteit van de slachtoffers kon de politie nog niets zeggen.

To Top