Febo in Den Bosch is volledig uitgebrand, mogelijk opzet - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Febo in Den Bosch is volledig uitgebrand, mogelijk opzet

Febo

Den Bosch – – De Febo op de Woonboulevard in Den Bosch stond in de nacht van zaterdag op zondag in lichterlaaie en is volledig uitgebrand. Het nog nieuwe pand kan als verloren worden beschouwd. Er is mogelijk sprake van opzet. Het is de tweede keer sinds 2016 dat Febo in Den Bosch door een drama wordt getroffen.

Brandweerlieden roken benzinelucht in de buurt van de brandhaard. En de politie sprak in de ochtenduren van een plaats delict. Beveiligers zagen enkele minuten voordat de brand uitbrak een scooter met twee personen erop er vandoor gaan meldt het Brabants Dagblad.

De recherche is een onderzoek gestart. Mogelijk dat camerabeelden de politie aan meer informatie kunnen helpen.

Febo

Foto: Bart Meesters

To Top