Twee zwaargewonden bij ongeval Brakel, twee traumahelikopters ter plaatse

vko Brakel
Foto: Bart Meesters

Brakel – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Molenkampweg in Brakel zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen zwaar gewond geraakt, nadat ze met de auto waar zij in reden van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwamen.

Het ongeval gebeurde rond tien over half drie, ter hoogte van de van Damweg in Brakel. Een Toyota Tundra (pick-up) raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam aan de linker zijnde van de weg tegen een boom tot stilstand.

Twee personen die in het voertuig zaten raakte zwaar gewond, de bestuurder van het voertuig was er volgens de politie zeer ernstig aan toe, en moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. Na het ongeval landen twee traumahelikopters langs de Molenkampweg. Beide gewonden werden per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval is nog niet bekend, de verkeersongevallen analyse van de politie, begon nadat de slachtoffers uit het voertuigen waren bevrijd, met een onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Van het voertuig bleef na het ongeval weinig over, de weg was na het ongeval afgesloten voor het sporenonderzoek.

Naast diverse politie eenheden, de brandweer korpsen van Brakel, Nederhemert en Zaltbommel, twee traumahelikopters waren er nog vier ambulances ter plaatse.

Over de identiteit van de slachtoffers kon de politie vannacht nog geen uitspraken doen.

vko Brakel
Foto: Bart Meesters
vko Brakel
Foto: Bart Meesters
vko Brakel
Foto: Bart Meesters