Politie zoekt getuigen van woningoverval Rotterdam

Politie met blauw onderweg
Stockfoto

Rotterdam – De politie in Rotterdam zoekt getuigen van een woningoverval die op 10 april in een appartementencomplex aan de Talmastraat plaatsvond.

Agent praat met mensen op straat
Rond 18.00 uur benaderden twee gewapende mannen een bewoner van het complex bij zijn garagebox en dwongen hem naar zijn huis te gaan. Daar werd de man mishandeld en gingen de daders op zoek naar buit. Het is nog niet duidelijk of de daders iets hebben weten buit te maken. Wel lieten ze het slachtoffer met lichte verwondingen achter.

Gevlogen
Toen de politie arriveerde, waren de daders al gevlogen. Agenten gingen direct in gesprek met het slachtoffer én met buurtbewoners met de vraag of iemand iets van de mannen gezien had. Ook werden forensisch rechercheurs opgetrommeld voor sporenonderzoek.

Bel de politie
Zag u rond de klok van 18 uur iets verdachts rond het rond appartementencomplex aan de Talmastraat? Heeft u bijvoorbeeld de twee daders zien weggaan? Bel dan naar de politie in Rotterdam. Andere informatie die helpt in het onderzoek is uiteraard ook welkom. U kunt ook het tipformulier invullen. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000.