Getuigen gezocht van aanrijding in Terneuzen

Ambulance
Stockfoto

Terneuzen – Op maandag 1 april 2019 heeft omstreeks 19.00 uur in de Axelsestraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. De vrouwelijk fietser komt bij de aanrijding ten val en loopt een gebroken arm op. De scooterrijder is doorgereden. De politie is daarom op zoek naar de identiteit van de bestuurder van de scooter.

Signalement
De scooterrijder betreft een forse oudere man. Deze draagt op het moment van de aanrijding een zwarte jas met capuchon, een zwarte broek, donkere schoenen en een grijze pet. De verdachte rijdt op een donkerkleurige, vermoedelijk zwarte, snorscooter met een windscherm en achterop een blauw kenteken. Opvallende details zijn een grote zwarte koffer met daarin een rood (rem)licht op de achterzijde en de wangen van de banden. Deze zijn wit van kleur.

Hebt u informatie?
Niet uitgesloten is dat de man de aanrijding niet heeft opgemerkt en roept de scooterrijder op om zich bij de politie te melden. Kent of herkent u de man of de scooter aan het opgegeven signalement? Deel uw informatie dan via 0900 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 12007006. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800 7000 of vul het tipformulier in. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019075138.

Verder blijkt uit onderzoek dat op het moment van de aanrijding een jonge man en – vrouw over het trottoir lopen. Wij willen graag met deze personen in contact komen.

https://www.politie.nl/nieuws/formulier/2019/april/6/getuigen-gezocht-van-aanrijding-in-terneuzen.html