Pizzabezorger overvallen

pizza
Stockfoto: Pixabay

Maastricht – Donderdagavond rond 23.00 uur is een pizzabezorger overvallen. Dit gebeurde op de Kasteel Terwormstraat. Onder dreiging van een wapen werd het slachtoffer gedwongen een onbekend geldbedrag af te staan. Hierbij raakte niemand gewond.

Signalement
De verdachte is vervolgens te voet op de vlucht geslagen in de richting van de spoorlijn. Het signalement van de verdachte luidt als volgt: Man, ongeveer 1.70 meter lang, droeg een grijsbeige jas met capuchon en een zonnebril.

Getuigenoproep
De politie is onderzoek opgestart en komt in het kader daarvan graag in contact met mogelijke getuigen die de overval zagen gebeuren. Heeft u iets gezien of heeft u iemand die aan het signalement voldeed rond 23.00 uur op of in de buurt van de Kasteel Terwormstraat gezien? Neem contact op met de politie en deel uw informatie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).