112Vandaag

Noord-Holland

Motorrijder ongeval Amsterdam overleden

politiewagen met ambulance

Amsterdam – De 27-jarige motorrijder uit Koog aan de Zaan, die dinsdag 26 maart betrokken was bij een ongeval op de Nieuwe Hemweg, is aan zijn verwoningen overleden.

Het ongeval vond plaats rond 05.30 uur. Bij de aanrijding, ter hoogte van Methaanweg, was een bedrijfsauto betrokken. De politiemensen die als eerste ter plaatse kwamen hebben de motorrijder gereanimeerd. Hij is daarna in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Hij is woensdag 3 april, aan zijn verwondingen overleden.

De 51-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Schagen is na de aanrijding aangehouden en ’s middags na verhoor heengezonden. De aanhouding is een standaard procedure bij ernstige ongevallen. Het Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen (TOEV) onderzoekt deze aanrijding.

To Top