Winkeldiefstal met geweld Nieuwegein - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Winkeldiefstal met geweld Nieuwegein

Agent

Nieuwegein – De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van winkeldiefstal op 28 maart rond 15.30 uur aan de Raadstede in Nieuwegein. De verdachte bedreigde een beveiliger van de winkel.

Wat is er gebeurd?

Als op donderdag 28 maart rond 15.30 uur een man een winkel aan de Raadstede in Nieuwegein wil verlaten, gaan de alarmpoortjes af. Als de verdachte het op een lopen zet, volgt een beveiliger van de winkel hem. In het winkelcentrum wijzen diverse omstanders in de richting van de tram, waar de verdachte naartoe zou zijn gerend. Ter hoogte van de fietsenstalling bij het busstation ziet de verdachte de beveiliger. Hij dreigt met een steekvoorwerp en rent vervolgens weg in de richting van de parkeerplaats. De beveiliger verliest de man uit het oog. De verdachte weet te ontkomen.

Signalement van de verdachte

 • Man
 • Licht getinte huidskleur
 • Tussen de 40 en 45 jaar
 • Zwart, naar achteren gekamd haar
 • Dikke wenkbrauwen
 • 2 meter lang
 • Normaal postuur

Kleding van de verdachte

 • Lange, beige, gewatteerde jas
 • Donker overhemd met witte knopen
 • Blauwe spijkerbroek
 • Donkere schoenen

Help mee

De politie doet onderzoek naar deze zaak. Bent u getuige geweest van de diefstal of achtervolging of weet u wie de verdachte is? Dan komen wij graag met u in contact. Bel hiervoor 0900 8844 of anoniem 0800 7000.

To Top