112Vandaag

Provincies

Aanrijdingen onder invloed

Politieauto met zwaailicht

Goes / Retranchement – De politie heeft bemoeienis gehad met een aantal aanrijdingen onder invloed.

Op de Troelstralaan in Goes reed vrijdagmiddag 29 maart rond 17.20 uur een automobilist achterop een bromfietser. De bromfietser stond stil voor een kruising. De bestuurder van de brommer, een 16-jarige jongen uit Goes, is voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de auto, een 39-jarige man uit Goes, bleek onder invloed van alcohol te zijn (uitslag ademanalyse 790 ug/l). Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

In de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 maart 2019 rond 03.30 uur is een 23-jarige automobilist uit België op de Cadzandseweg in Retranchement met zijn auto tegen een boom gereden. De bijrijder, een eveneens 23-jarige Belg, kwam daardoor bekneld te zitten in de auto en moest door de hulpdiensten uit zijn benarde positie worden bevrijd. Hij is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de auto is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Het onderzoekt loopt nog.

To Top