Woning beschoten in Heerlen

Recherchejas
Stockfoto

Heerlen – Vrijdagochtend is er rond 6.30 uur geschoten op een woning aan de Schumanstraat. De politie heeft de zaak in onderzoek en is in het kader daarvan op zoek naar getuigen.

Signalement verdachte
Rond 6.30 uur zijn er meerdere schoten gelost op een woning aan de Schumanstraat. Daarbij vielen geen gewonden. De verdachte, een man van ongeveer 30 jaar, droeg een capuchon, petje en blauwe jas. Hij ging er na de beschieting vandoor op een blauwe scooter in de richting van de Navolaan. Dit voertuig was voorzien van een blauwe kentekenplaat met witte cijfers.

Getuigenoproep
Via burgernet is de hulp van het publiek ingeschakeld. Daarnaast is er buurtonderzoek opgestart. Heeft u de verdachte voor of na afloop van het schietincident gezien? Was u misschien getuige van het schietincident of heeft u andere informatie die kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 8844.