Tientallen vaten diesel aangetroffen na anonieme tip

diesel
Foto: Politie

Tilburg – Door een anonieme melding troffen wij donderdag 28 maart vierentwintig vaten met vermoedelijk gestolen diesel (320 liter) aan in een garagebox op de Schubertstraat. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

De politie ontving die dag anonieme informatie dat er in de garagebox mogelijk synthetisch drugsafval zou staan. Hierop is er direct actie ondernomen. De garagebox werd niet veel later door de politie opengemaakt. Daarin troffen de agenten vierentwintig vaten met vloeistoffen aan. Na onderzoek bleek het te gaan om diesel. Ook trof de politie een mogelijk gestolen partij koper aan. Met toestemming van de officier van justitie is de koper en de vloeistof in beslaggenomen. De eigenaar van de box in geïnformeerd. De politie gaat op een later moment met de huurder in verhoor.

Anoniem melden?

Burgers kunnen anoniem informatie verstrekken via de Meldlijn Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is bereikbaar op 0800-7000. Ook online melden is mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie. De anonimiteit en veiligheid van de melders is voor M. van hoofdbelang. De anonimiteit van de melder is voor M. zelfs belangrijker dan het oplossen van een zaak.