Politie zoekt getuigen van beroving en gijzeling

Politie met blauw onderweg
Stockfoto

Rotterdam – De politie zoekt getuigen van een beroving en gijzeling van een 18-jarige man uit Kloosterzande. De verdachten beroofden het slachtoffer onder bedreiging van een vuurwapen, onder andere van zijn telefoon en portemonnee. Dat gebeurde op dinsdagmiddag tussen 16.00 en 17.00 uur.

Het slachtoffer verklaart dat hij die middag met een klasgenoot op Lijnbaan liep en plotseling iets in zijn rug voelde. Ook zei iemand zei dat hij moest meelopen. Ter hoogte van een kledingwinkel op de Aert van Nesstraat, werd hij een auto ingeduwd.  Met in totaal vier verdachten, werd het slachtoffer enige tijd rondgereden de auto.

Voetbalstadion

In de buurt van het Sparta voetbalstadion mocht hij uitstappen. De auto waarin hij zat was een witte personenauto, vermoedelijk een Volkswagen Golf.

Getuigen gezocht

Er moeten mensen zijn die de witte auto hebben gezien in het drukke centrum. Daarom vraagt de politie deze getuigen hun informatie door te geven via het telefoonnummer 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Anoniem tips doorgeven kan ook, via M. 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.