Drie bankovervallers snel aangehouden

politie auto met zwaailicht
Stockfoto

Goes, Steenbergen – De politie heeft kort na een overval op een bank aan de Voorstad in Goes drie mannen opgepakt. Ze zouden betrokken zijn bij de overval. Bij de bankoverval raakte niemand gewond.

De overval vond plaats toen twee, mogelijk gewapende mannen, de bank binnen kwamen. De daders gingen er vandoor met een aanzienlijk geldbedrag. De politie werd gewaarschuwd en een alerte getuige kon een summier signalement van de mogelijke daders en een mogelijke vluchtauto geven. Eenheden werden op strategische plekken gepositioneerd op zoek naar de overvallers. Een uur na de overval werd een auto met de drie verdachten aan de Koperslagerij in Steenbergen aan de kant gezet. De drie mannen zijn aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Getuigen
Bent u getuige geweest van de overval of heeft u meer informatie over de daders? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen.