Bewusteloze vrouw gevonden in Koewacht - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Bewusteloze vrouw gevonden in Koewacht

politieagent bij ambulance

Koewacht – Afgelopen nacht is in de Repelstraat een 45-jarige Belgische vrouw bewusteloos op straat aangetroffen. Onduidelijk is wat er precies gebeurd is.

Omstreeks 03.10 uur komt bij de meldkamer het bericht binnen dat in de Repelstraat een persoon roerloos op straat ligt. Opgeroepen agenten vinden een vrouw liggend op haar buik midden op de straat. Om haar heen liggen diverse tassen en een grote witte hond. Duidelijk is dat het niet goed gaat met haar en er wordt met spoed een ambulance opgeroepen. Deze heeft haar overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis in Gent. Onbekend is hoe het nu met de vrouw gaat. Voor haar hond is een goed onderkomen gezocht.

Getuigen gezocht
We hebben nog enkele onbeantwoorde vragen over dit incident. Vermoedelijk heeft de vrouw samen met haar hond vanaf vrijdagavond 23.30 uur in de omgeving van de Repelstraat rondgelopen. Opvallend detail is dat de vrouw veel tassen bij zich heeft. Hebt u haar tussen vrijdag 23.30 uur en zaterdag 03.10 uur zien lopen of bent u getuige geweest van het moment dat zij op straat terecht is gekomen? Deel uw informatie dan met ons via 0900 8844 of via het Politie WhatsApp nummer 06 12007006. Belt u liever anoniem? Bel dan 0800 7000 of vul het tipformulier in. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2019061090.

To Top