Politie zoekt getuigen woningoverval Vierhouten - 112Vandaag

112Vandaag

Gelderland

Politie zoekt getuigen woningoverval Vierhouten

vierhouten

Vierhouten – De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende woningoverval gistermiddag aan de Tongerenseweg in Vierhouten. Twee gemaskerde mannen sloten de twee bewoners op en doorzochten de hele woning. De politie is meteen een onderzoek gestart en zoekt getuigen.

Rond 12.30 uur drongen twee mannen de woning binnen. De bewoners werden opgesloten, waarna de overvallers de hele woning doorzochten. Ze gingen er onder andere met de auto van één van de bewoners vandoor. Na een half uur kon het echtpaar alarm slaan, ze raakten hierbij niet gewond.

Signalement

Van de overvallers is een signalement bekend.
Dader 1:

  • Een man van eind twintig, begin dertig jaar;
  • Ongeveer tussen de 1.75 m en 1.80 m lang;
  • Hij heeft een slank postuur, met bruin haar en blauwe ogen;
  • Hij droeg een grijze hoodie en een zwarte broek en zwarte sportschoenen;
  • Verder droeg hij grijze handschoenen.

Dader 2

  • Jonge man van ongeveer 1.60 m lang met een dun postuur;
  • Hij droeg een donkere hoodie met een zwarte broek en zwarte sportschoenen;
  • Verder droeg hij donkere handschoenen.

Wie heeft er meer informatie?

We zijn op zoek naar mensen die de auto waarmee de overvallers zijn vertrokken hebben zien rijden. Het gaat om een zwarte Volkswagen Golf Plus met het kenteken 5-SHZ-74. Misschien is de auto door de overvallers ergens achtergelaten en weet u waar de auto nu is. Of misschien heeft u gisteren gedurende de dag iets opvallens gezien in de omgeving van de woningoverval aan de Tongerenseweg. Alle informatie is welkom. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0900 8844. Dat kan ook anoniem via 0800 7000. Tips kunnen ook worden gedeeld via het tipformulier.

To Top