Overval op woning in Harmelen - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Overval op woning in Harmelen

afzetting pd

Harmelen – Net voor middernacht op 13 maart werd een overval gepleegd op een woning aan de Noordergaard in Harmelen. De 47-jarige bewoonster werd hierbij bedreigd in haar woning. De politie zoekt getuigen.

Rond 23:45 uur gisterenavond is een woning in Harmelen overvallen. Een 47-jarige vrouw was in de woning aanwezig. Er is een nog onbekende buit gemaakt. Het slachtoffer is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie is op zoek naar een lange slanke man van ongeveer 1.90 meter lang. Mogelijk is hij betrokken bij de overval of weet hij er meer van. De man heeft een blanke huidskleur en mogelijk droeg hij een wit petje.

Mocht u iets zijn opgevallen vannacht? Heeft u iets verdachts in de omgeving van de Noordergaard gezien of gehoord? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of gebruik het tipformulier.

To Top